top of page

Вести & 
Настани

Секоја недела го објавуваме нашиот Билтен онлајн. Родителите добиваат ран пристап и известување преку нивното најавување на Компас. Можете исто така да пристапите до претходните изданија овде на веб-страницата на нашето училиште. Поканети сте да се претплатите на нашиот билтен за да ве известуваме секој пат кога ќе биде достапно ново издание.

Училишни настани

bottom of page