top of page

пон., 29 мај

|

500 Тери А Франсоа бул

Олимпијада за читање

Јас сум наслов на настанот. Групирајте ги вашите настани под мене.

Билетите не се во продажба
Погледнете ги другите настани

Time & Location

29 мај 2023 г., во 17:00

500 Тери А Франсоа бул, 500 Terry A Francois Blvd, San Francisco, CA 94158, USA

About the event

Јас сум опис на настанот. Кликнете овде за да го отворите Уредникот на настани и да го промените мојот текст. Едноставно кликнете на мене, Управувајте со настанот и започнете со уредување на вашиот настан. Јас сум одлично место за да кажете малку повеќе за претстојниот настан. Луѓето сакаат да знаат што добиваат пред да се појават на некој настан, затоа искористете го овој простор за да им дадете на луѓето причина да дојдат!

Share this event

bottom of page